SZERETNÉL BENNE LENNI A KÖNYVBEN ?

Avagy hogyan kerülj szakértőként (és céges reklámként) több tízezer közös képviselő elé a legegyszerűbben

Talán te is tudod, hogy az egyik leghatékonyabb promóciós forma az, ha szakértőként állsz egy terület vagy termék mellett. A szakemberek és a felhasználók onnantól hallgatnak rád, és te vagy területeden a véleményvezér, hiszen jóval nagyobb a tudásod, tapasztalatod arról, hogy az aről.

Szeretnék neked lehetőséget adni ennek használatára egy olyan kézikönyben, amit társasház-tulajdonosok és közös képviselők tízezrei hamarosan forgatni.

SZERETNÉL BENNE LENNI A KÖNYVBEN ?

Avagy hogyan kerülj szakértőként (és céges reklámként) többezer közös képviselő elé a legegyszerűbben

Talán te is tudod, hogy az egyik leghatékonyabb promóciós forma az, ha szakértőként állsz egy terület vagy termék mellé.


A szakemberek és a felhasználók onnantól hallgatnak rád, és te vagy számukra a véleményvezér, hiszen jóval nagyobb a tudásod, tapasztalatod arról a területről.

Szeretnék neked lehetőséget adni ennek kihasználására egy olyan kézikönyben, amit társasház-tulajdonosok és közös képviselők ezrei fognak hamarosan forgatni.

A Projectdoctor bemutatja:

Társasház-felújítási kézikönyv

Társasház-felújítási kézikönyv

– avagy hogyan váljon a társasház-felújítás lehetetlen küldetésből sikersztorivá

Egy közös képviselő számára rémálom egy társasház felújításának előkészítése és lebonyolítása. 


Teljesen átlátni, hogy pontosan mi és mennyi ideig tart, melyik árajánlat valós és tartható, melyik megbízható vállalkozó, lesz-e elég önereje a háznak, és hogyan kell majd mindezt kifizetni...?


És akkor még ott vannak a lakók…


… a teljhatalmú közgyűlés, ahol mindenki „szakember”, és minimum mérnöknek, jogásznak, kommunikációs szakembernek, valamint könyvvizsgálónak kell lennie a közös képviselőnek, ha meg akar állni előttük a lábán.


A kézikönyv segítséget nyújt abban, hogy:

 • tisztán lásson minden részletet a felújítással kapcsolatban
 • képes legyen megtervezni az előkészítési és megvalósítási folyamatokat és feladatokat
 • magabiztosan tudja kiválasztani a vállalkozókat, és együtt dolgozni velük, hogy a felújítás sikeres legyen
 • ismerje és képes legyen magabiztos javaslatot tenni technológiákra, megoldásokra, vállalkozókra

Rengeteg gyakorlati kérdésre ad választ.


Kitér például olyan kényes kérdésekre is, hogy mikor, milyen taktikával kell kiküldeni a döntéselőkészítő anyagot. Vagy hogy mit tartalmazzon a jegyzőkönyv, hogy utólag nem merülhet fel semmi probléma, és nem kell egy új közgyűlésen – a lakók morgolódása közepette – újra napirendre tűzni a témát.


Ezzel a kézikönyvvel minden közös képviselő egy pontos forgatókönyvet kap a kezébe. 


Így felkészülten és magabiztosan foghat hozzá a felújításhoz, és a lehető legkevesebb problémával, mindenki megelégedésére tudja majd levezényelni azt.


A könyvben 22 év, több mint 1.000 társasház felújítási terveinek vizsgálata, közel 1.500 köz, illetve 29.900 lakás és közel 300 megtörtént felújítási projekt tapasztalatait foglalom össze – az energetikus, a mérnök, a finanszírozási szakember és a beruházás-lebonyolító projektmenedzser szemével.


Gondolj csak bele: ha ebben a könyvben szakértőként szerepelsz, és ezzel a céged termékeit, szolgáltatásait is reklámozod, hány tanácstalan, bizonytalan számára tesz benneteket, hogy választja?

 

Céges ajándék, de milyen jó!

A közös képviselők és a társasházakkal foglalkozó szakemberek a legjobban azt díjazzák, ha olyan ötletekhez juthatnak, amivel fejleszthetik a saját társasházaikat.


Különösen az fáj nekik, hogy az LTP megszűnésével, az exponenciálisan és szénné dráguló építési költségekkel elvesztették a talajt a lábuk alól, és rengeteg problémájuk van, de stratégiájuk nincs. Így mindenki "forog", és keresi az előre irányt..


Egy ilyen problémákra - a megbízó, beszállítóid és együttműködő partnereid számára - hasznos és emlékezetes ajándék ez az azonnali megoldást kínáló:

 • Olyan forgatókönyvet adhatsz a kezükbe, ami a legégetőbb problémáikra ad megoldásokat
 • Régóta vágyott szakmai tudáshoz, tudástárhoz, egy "gyorsítósávhoz" segít hozzá őket ezzel a könyvvel
 • Lekötelezve érzik majd magukat, és tovább nő a bizalmuk feléd
 • R engeteg gondot veszel le vele a vállukról, önbizalmat és irányodba megerősítést, bizamat adsz

A társasház-felújítási kézikönyv ELKÉSZÜLT!

Mit jelent ez számodra?

Azt, hogy bár a szöveges részei elkészültek, HIVATALOSAN MEGJELENT, de a nyomdai csomagok kiadása előtt a hírdetéseddel be tudsz kerülni, még azelőtt, hogy ügyfeleid, partnered, viszonteladóid hozzájutnak a könyvhöz, inkább az asztalukra kerülne.

Most már nem csak egy il yen csinos utalványként tudod elküldeni az ügyfeleidnek, (vagy akit csak meg akarsz vele ajándékozni), hanem fizilag is elérhető könyvként:

Társasház-felújítási kézikönyv utalvány

A szokásos év eleji partner-találkozókon , vagy a konferenciákon, bemutatókon, első találkozókon most bonbon helyett valami igazán értékes és hasznos dolgot vihetsz ajándékba!


Nyilván csak a Könyv befejezésével logikus lépésként ajánljuk neked azt a lehetőséget, hogy szakértőként és/vagy reklámozóként jelenj meg benne. 

Ennek a "díja" mindössze annyi, hogy hírdetőfelületet vásárolsz, vagy akár előrendelésben vásárolsz egy adagot belőle, amit rendkívül sokrétűen tudsz felhasználni.


Ha azonnal szeretnéd hasznosítani, ne habozz, mert az első kiadás már a nyomdában várja a START gomb megnyomását. A könyvben hírdetéssel és megvásárolt példányokkal szerezhetsz partnereidnek nagyon nagy örömöt akár holnap – és nem mellékesen a saját szakértő státuszodat is növeli közben.


Elég nagy felhajtással, a 2022-es Construmán, - az építőipari szakma csúcstalálkozóján, a szezonnyitó seregszemlén - tartott konferencián és könybemutatón jelentettük be hivatalosan a Könyv megjelenését. 


Itt a korábbi támogatóknak köszönetet mondtunk, és elhívhatták azokat, akiknek a könyvet szánták. Sőt, átvehették, (és dedikáltam is) a példányaikat.


Természetesen a show-ról nem maradtál le, és ha azt szeretnéd, hogy az általad megrendelt támogatói példányokat a "Társasház-felújítási Akadémián és Expo"-n, vagy a felújítási Workshopokon vegyék át a partnereid, - ill. akár te szeretnéd nekik elpostázni, vagy ránk bízod a kipostázást - mind működhet.


A könyv remek eszköz arra, hogy a saját marketingedbe is beépítsd. Szívesen segítek tanácsokkal, vagy együttműködéssel abban, hogyan profitálhatsz a legjobban, hogy benne vagy a könyvben és milyen további ráépülő tevékenységeket tervezünk.


Tehát a Könyv ténylegesen elkészült, 2022 nyarán kezdjük el kiszállítani és forgalmazni, addig is előrendelésben értékesítjük támogatóinknak, igen kedvezményes áron   9.990.-  helyett 7.990.- forintért.


Válassz egy lehetséges támogatói és részvételi szintek közül:

1. Jelenj meg a könyvben négy oldalon

(legfeljebb 10 partner)

150 könyvpéldány áráért kapsz 4 oldalas felületet a könyben, amiben  megjelenhet egy hasznos ismeretekkel teli cikkel a saját, illetve a céged szakterületéről.

Elmondhatod például, mire kell figyelni, miben más a ti terméketek, szolgáltatástok, ismertethetsz kényes pontokat a jogszabályi környezetben, vagy olyan tudást oszthatsz meg, amiről eddig nem volt ismeretes az olvasónak. 

Ez a leghatékonyabb promóció , ami jól „szappanozza a deszkát” a versenytársak alatt, és egyben azonnal bizalmat kelt az olvasóban.


Ennek a feltétele mindössze annyi, hogy 150 db könyv értékével vásárolj felületet , a legkedvezőbb áron 1.498.000.- Ft (ennyiért még egy magazinban sem tudsz ekkora terjedelemben megjelenni…)


Ebben a támogatói státuszban kizárólagos érvényességben van: a te termékkörödben, vagy a szolgáltatás területén mást nem találsz meg a könyvben.


Ezen kívül, ha tényleges könyvpéldányokat is szeretnél vásárolni és a célközönségednek átadni, azt a kedvezményt 7.990,- Ft-os elővásárlási áron teheted meg.

Miért jó ez neked?

Ez egy igazi Chuck Norris akció: egy csapásra sok legyet!

 • Ahogy már részleteztük, kiváló és emlékezetes ajándékot kap tőleg az ügyfeleid, amiért hálásak lesznek.
 • Benne leszel a könyvben! Abban a könyvben, amit tőled kapnak! Ez igazán komoly státusznövelő tényező. Olyan, mintha te írtad volna. ( De hát te is írtad!)
 • Mások is meg kell kapni a könyvet, nem csak azok, akiknek te ajándékozod. Az egész piacot le fogjuk fedni vele a következő másfél évben. És benne van 4 oldalon a te szakértői PR-írásod, amit mindenki el fog olvasni…
 • Ez a könyv nagyon jó repi-ajándék az év minden szakában. Osztogathatod a saját kiemelt ügyfeleidnek, learathatod a babérokat, és még csak nem is kellett hozzá könyv kiadásával vesződnöd.

2. Jelenj meg a könyvben egy egészoldalas hirdetéssel

(Maximum 20 partner)

75 könyvpéldány áráért kapsz egy 2 oldalas hírdetési felületet a könyben, ahol a céged reklámját helyezted el. 

Talán nem kell mondani, hogy egy ilyen szakkönyvben ez mekkora érték. Nem egy havi magazinról beszélünk, amit végül a kukába dobnak, mivel 4 hét múlva jön az újabb száma, hanem egy értékes, gyakorlati kézikönyvről, amit folyamatosan a kezébe vesz, a könyvespolcán a keze ügyében tart majd a társasház-felújításokért felelős célcsoportot.


Abban is erős a könyv, hogy nagy hangsúlyt helyez a megbízható anyagok és kivitelezők megtalálására, így ebben a tartalmi környezetben azonnal az ajánlott, megbízható termékek közé kerül az olvasó fejében bármi, amiről ott olvas.


Ezen kívül, ha tényleges könyvpéldányokat is szeretnél vásárolni és a célközönségednek átadni, azt a kedvezményt 7.990,- Ft-os elővásárlási áron teheted meg.

Tökéletesen pozicionált reklám, ami lézerpontosan a célközönségednél köt ki


Ennek a feltétele mindössze annyi, hogy 150 darab könyv áráért rendelj meg reklámfelületet (748.500.- forint), és egy tartós, állandó hirdetéshez jutsz, amit garantáltan meg is néznek - többször is.

Könyvpéldányt is vásárolhatsz az általad kívánt 7.990,- Ft-os előrendelési áron.


És ahogy feljebb említettem, egyúttal elegáns megoldás akár az év eleji ajándékozási problémára, valamint az év minden szakában nagyrabecsült, "jégtörő" ajándék lehet.

3. Kedvezményes könyvcsomag

Ha legalább 20 könyvet rendelsz meg elővételben, akkor most nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá. 


A könyv megjelenése után rendezzük a Társasház-felújítási Akadémia és Expo nevű rendezvényünket. Itt az építőipar és az épület-energetikai szakma számos képviselője lesz jelen, előadóként és kiállítóként egyaránt.


Erre a rendezvényre biztosítunk neked egy ingyenes látogatói belépőt minden 20 darabos előrendelés csomag után.

A 20 darab ára 159.800.- Ft. Az első ilyen csomagod után újabb példányokat is rendelhetsz a 7.990,- Ft-os előértékesítési áron.

Látogató, kérlek Kedves kattints lent arra a legjobb választásra, amelyik csomagot a legjobbnak gondolod a számodra!


Aztán már csak a megrendelőt kell kitölteni, és amint megkaptuk a megrendelést, küldjük is az emailt az utalás részleteivel. Ne maradj ki ebből!

SZAKÉRTŐ CSOMAG
 • 150 könyvpéldány áráért kapsz egy 4 oldalas színes hírdetési felületet a könyben
 • Kizárólagos támogatói státusz : a te termékkörödben, vagy a szolgáltatás területén mást nem találsz meg a könyvben
 • Korlátlan könyvpéldány vásárolható  a 7.990,- Ft-os előértékesítési egységáron
 • 3 db díjmentes látogatói jegy a Társasház-felújítási Akadémia és Expo rendezvényre

1.998.500

1.498.500

KÖNYVES CSOMAG
 • 20 db könyv  a 7.990,- Ft-os előértékesítési egységáron
 • Az első ilyen csomagod után újabb példányokat is rendelhetsz a 7.990,- Ft-os előértékesítési áron.
 • 1 db díjmentes látogatói jegy a Társasház-felújítási Akadémia és Expo rendezvényre

199.800

159.800