27 TRÜKK A TÁRSASHÁZ-FELÚJÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

- AMIT SENKI NEM MOND EL NEKED, PEDIG MINDEN EZEN MÚLIK

Három videó, tele rengeteg olyan ötlettel és gyakorlati tanáccsal, ami garantáltan hozzásegít egy társasház-felújítás sikeréhez.


Nélkülözhetetlen tippek és trükkök a döntéselőkészítéstől a forrásszerzésen át a megvalósításig – mindenkinek, aki infarktus vagy anyagi veszteségek nélkül szeretné túlélni egy felújítás "lehetetlen küldetését".

A VIDEÓKBÓL MEGTUDHATOD:

Mi a visszautasíthatatlan döntéselőkészítő anyag 9 pontja

Mit és miért kell megtudnod, beszerezned vagy megtenned ahhoz, hogy a közgyűlés elfogadja a DEK-et (letölthető ellenőrzőlistával)

Hogyan kerüld el a felújítás során az anyagi veszteségeket

Hogyan taktikázz, hogyan időzíts, hogy kikerüld a leggyakoribb csapdákat - és hogy ne kerüljön 30-50%-kal többe a felújítás, mint terveztétek

Mi az a 3 dolog, ami elengedehetetlen egy sikeres felújításhoz

És ezekkel hogyan biztosítod az átlátható, tervezhető, és gond nélkül kivitelezhető felújítást

Mitől fog a felújítás a lehető leggyorsabban megtérülni

Pénzügyi és finanszírozási stratégia, és elengedhetetlen tippek ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a büdzséből

Üdvözöllek!

Czabarka Mihály vagyok, társasház-felújítási stratéga. Társasházak felújításának tervezésével, kivitelezésével és menedzselésével foglalkozom 22 éve.


Banki háttérrel, egy multi pénzügy vezetőjeként, majd egy társasházfejlesztésben érdekelt építőipari cég vezetőjeként bőven volt alkalmam elsajátítani a biztonságos forrásszerzés fortélyait, a kivitelezők és alvállalkozóik észjárását, illetve a hétköznapi és a projektszerű működés összehangolását. 


Tudom, hogyan lehet kockázatmentesen, a legnagyobb megtérüléssel felhasználni a rendelkezésre álló forrásokat – és ezt szeretném veled is megosztani.


A könyvben több, mint 500 társasház felújítási terveinek vizsgálatát, 1.000 közgyűlés, illetve 15.000 lakás és 150 megvalósult felújítási projekt tapasztalatait foglalom össze.


A díjmentes videósorozatban olyan tippeket osztok meg veled, amikkel gyors segítséget szeretnék nyújtani neked a társasház-felújítások tervezésével, szervezésével kapcsolatban.

Czabarka Mihály

© 2019 Projectdoctor Kft. Minden jog fenntartva.