27 TRÜKK A TÁRSASHÁZ-FELÚJÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN

- AMIT SENKI NEM MOND EL NEKED, PEDIG MINDEN EZEN MÚLIK

Három videó, tele rengeteg olyan ötlettel és gyakorlati tanácsal, ami garantáltan hozzásegít egy társasház-felújítás sikeréhez.

)

Nélkülözhetetlen tippek és trükkök forrása a döntéselőkészítéstől a megszerzésen át a megvalósításig – mindenkinek, aki infarktus vagy anyagi veszteségek nélkül szeretné túlélni egy felújítás "lehetetlen küldetését".

A VIDEÓKBÓL MEGTUDHATOD:

Mi a visszautasíthatatlan döntéselőkészítő anyag 9 pontja

Mit és miért kell megtudnod, beszerezned vagy megtenned ahhoz, hogy a közgyűlés elfogadja a DEK-et (letölthető ellenőrzőlistával)

Hogyan kerüld el a felújítás során az anyagi veszteségeket

Hogyan taktiká, hogyan időzít, hogy kikerült a leggyakoribb csapdákat - és nem kerüljön több 30-50%-kal a felújítás, mint terveztétek

Mi az a 3 dolog, ami elengedhetetlen egy sikeres felújításhoz

És ezekkel hogyan biztosítja az átlátható, tervezhető, és gond nélkül kivitelezhető felújítást

Mitől fog a felújítás a lehető leggyorsabban megtérülni

Pénzügyi és finanszírozási stratégia, és elengedhetetlen tippek ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a büdzséből

Üdvözöllek!

Czabarka Mihály vagyok, társasház-felújítási stratéga. T ársasházak felújításának tervezésével, kivitelezésével és menedzselésével foglalkozom 22 éve.

)

Banki háttérrel, egy multi pénzügy vezetőjeként, majd egy társasházfejlesztésben érdekelt építőipari cégvezetőként bőven volt alkalmam elsajátítani a biztonságos forrásszerzés fortélyait, a kivitelezők és alvállalkozóik észjárását,  valamint a hétköznapi és a projektszerű működés összehangolását. 


Tudom, hogyan lehet kockázatmentesen, a legnagyobb megtérüléssel felhasználni a rendelkezésre álló álló forrásokat – és ezt szeretném veled is megosztani.


A könyvben több, mint 1.000 társasház felújítási terveinek vizsgálata, és közgyűlései, illetve 30.000 lakás és 300 megvalósult felújítási projekt tapasztalatait foglalom össze.


A díjmentes videósorozatban olyan tippeket osztok meg veled, amikkel gyors segítséget szeretnék nyújtani neked a társasház-felújítások tervezésével, szervezésével kapcsolatban.

Czabarka Mihály

© 2022 Projectdoctor Kft. Minden jog fenntartva.